Servicii

CDL HUMAN CAPITAL MANAGEMENT îți oferă servicii premium de consultanță în procesul de recrutare a viitorilor tăi angajați, personalizate în funcție de nevoile tale și ale business-ului tău.

SERVICIILE NOASTRE

Servicii de consultanță recrutare personal asiatic

Consultanță

Asigurăm necesarul de personal în funcție de gradul de calificare solicitat și stabilim împreună cu specialiștii compatibilitatea angajaților ținând cont de cultura fiecărei părți.

Selecție personal

(calificat/ semi-calificat/ necalificat)

Oferim consultanță pe durata întregului proces de recrutare personal conform criteriilor comunicate de către compania angajatoare și punem la dispoziția acesteia proba video cu cei mai buni candidați pentru selecția finală.

Întocmirea documentelor

Ne ocupăm în totalitate de întocmirea documentelor necesare atât în țara de origine a personalului asiatic, cât și în România până în momentul angajării.

Reprezentare la I.G.I

Prezentăm angajații, depunem dosarele de personal la I.G.I. cu costuri proprii și reprezentăm compania în relația cu instituțiile statului implicate în procesul de recrutare personal.

DE CE SĂ NE ALEGI

Lucrăm cu oameni, pentru oameni

Întregul proces de recrutare are la bază interacțiunea directă în țara de proveniență a candidaților. Viitorii angajați asiatici sunt aleși direct de către partenerul extern, în urma unei selecții amănunțite și a unui proces complex de recrutare. Pentru a asigura potrivirea cu noul loc de muncă, candidații sunt supuși unui test de limba engleză și unor probe practice. 

Căutăm compatibilitatea

Timpul și resursele financiare pe care atât clienții noștri, cât și candidații le investesc sunt importante pentru noi. Pentru a ne asigura că procesul de angajare aduce un plus de valoare ambelor părți, candidații sunt plasați doar în cadrul companiilor cu care aceștia sunt compatibili.

COLABORARE

Colaborări pe termen lung

Punem preț pe relațiile interpersonale, așadar păstrăm legătura constant cu angajatorul și cu muncitorii pe care îi recrutăm prin intermediul Departamentului de Relații cu Clienții.

Suntem întotdeauna la dispoziția colaboratorilor noștri și răspundem instant la orice întrebare prin intermediul unui grup de WhatsApp pe care l-am creat special pentru a ne păstra disponibilitatea pe tot parcursul colaborării. 

Găsește candidatul care va fi alături de tine pe termen lung

CDL HUMAN CAPITAL MANAGEMENT îți oferă servicii premium de consultanță în procesul de recrutare a viitorilor tăi angajați, personalizate în funcție de nevoile tale și ale business-ului tău.

Lasă problemele legate de lipsa personalului în trecut și investește în viitorul companiei tale!

AICI PENTRU TINE

Întotdeauna la dispoziția ta

În funcție de complexitatea proiectului tău și de zona geografică în care te afli, o persoană dedicată din echipa noastră va fi întotdeauna în legătură cu tine pentru a asigura calitatea relațiilor cu angajații din Asia.

Lasă formalitățile și întregul proces de recrutare în seama noastră! Îți oferim servicii complete, suport și consultanță în gestionar ea relațiilor cu muncitorii tăi.